Прес-центр23 серпня 2017, 08:08

Вітання голови райдержадміністрації з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України

Шановні мешканці Сватівського району! Вітаю вас із Днем Державного Прапора України та 26-ю річницею Незалежності України!

Державний прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. У хвилюючі моменти, коли піднімається прапор та звучить державний гімн України, серце сповнюється любов’ю, радістю та гордістю за нашу Батьківщину. Саме у цю мить найяскравіше проявляється патріотична свідомість і гордість за свою історію, бажання зберігати традиції Українського народу.

У День незалежності України згадуються щемливі моменти нелегкої української історії нашої молодої держави. Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Сподіваюсь, що спільною сумлінною працею ми зможемо зміцнити силу і славу Вітчизни, що є великою честю і відповідальністю перед власним сумлінням і майбутніми поколіннями.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.

Від усієї душі бажаю Вам, Вашим рідним та колегам миру, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

 

Голова Сватівської районної державної адміністрації Дмитро Мухтаров