Прес-центр14 жовтня 2017, 16:10

Я гордий тим, що ми повернули університет ім. Е.О. Дідоренка додому, – Юрій Гарбуз

Сьогодні, 14 жовтня, у місті Сєвєродонецьк 100 курсантів Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка склали присягу.

Урочиста церемонія відбулася на площі Миру за участю голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.

Він привітав майбутніх співробітників поліції та наголосив: «Вірно служить Українському народові, самовіддано захищайте законність і правопорядок, зберігайте честь мундира. Я гордий тим, що ми повернули університет додому. Я гордий кожним з наших курсантів, які попри всі труднощі обрали цей навчальний заклад і планують нести службу на Луганщині. Нехай Покров Пресвятої Богородиці вас завжди оберігає, а людська вдячність і шана додають сил!»

Також Юрій Гарбуз взяв участь у ранковому молебні, який відбувся у Свято-Христо-Різдвяному кафедральному соборі Української Православної Церкви. Очільник області разом з вірянами молився за мир в Україні, за українських воїнів, які захищають Батьківщину та за солдат, які загинули під час виконання свого військового обов'язку.