Прес-центр15 липня 2021, 15:07

Як проходить реорганізація райдержадміністрацій у Сватівському районі

У процесі реорганізації Білокуракинської та Троїцької райдержадміністрацій, які приєднуються до Сватівської райдержадміністрації, реорганізовуються й структурні підрозділи зі статусом юридичних осіб цих органів влади.

У червні цього року були припинені як юридичні особи архівні відділи Білокуракинської та Троїцької райдержадміністрацій. Їх правонаступником став архівний відділ Сватівської райдержадміністрації.

13 липня припинила свою діяльність служба у справах дітей Троїцької райдержадміністрації шляхом приєднання до служби у справах дітей Сватівської райдержадміністрації. Відповідні відомості внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Слід зазначити, що на якість надання послуг з архівної справи та захисту прав дітей мешканцям колишніх Білокуракинського та Троїцького районів це не вплине. З лютого 2021 року в смт Білокуракине та смт Троїцьке Сватівською райдержадміністрацією організовано віддалені робочі місця, на яких працюють місцеві фахівці з цих питань:

смт Білокуракине:

Огурцова Ганна, головний спеціаліст архівного відділу Сватівської райдержадміністрації (вулиця Центральна, 107, e-mail: arhbk@ukr.net )

Малик Наталя, головний спеціаліст служби у справах дітей Сватівської райдержадміністрації (, пл.Шевченка, 2А, е-mail:  ditu_bel@ukr.net );

смт Троїцьке:

Ногіна Ольга, головний спеціаліст архівного відділу Сватівської райдержадміністрації (квартал Молодіжний, 19, e-mail: arhiv_tro@ukr.net)

Пономаренко Вікторія, головний спеціаліст служби у справах дітей Сватівської райдержадміністрації (проспект Перемоги, 60, е-mail: ssd-troickoe@ukr.net ).