Прес-центр8 вересня 2020, 13:09

Як учні Сватівщини допомагають своїм одноліткам

Що таке здоров’я і як його зберегти сьогодні – питання дуже актуальні. Бути здоровим – модно, красиво, стильно, а під час пандемії ще й вкрай необхідно.

 Навчання у школі цього року розпочалося в умовах карантину. Тому носити маску – це не тільки необхідність з точки зору захисту свого власного здоров’я, а ще й обов’язок кожного перед суспільством. Але не кожна сім’я має можливість забезпечити захисними масками своїх дітей.

Тому за ініціативи районної влади запроваджено акцію з виготовлення масок для дітей з числа соціально незахищених верств населення «З турботою про друзів».

Так, учні загальноосвітніх закладів підтримали ініціативу очільників району та долучилися до виготовлення захисних масок на уроках праці. Вчителі шкіл пропонують різні моделі за формою та технологією виготовлення. Шити маски, придумувати, як їх прикрасити, дітям дуже подобається. Виявляється, що це не так і просто, але надзвичайно цікаво. А ще приємніше, коли можна виготовлену власноруч маску подарувати близькій людині.

Тож бережімо власне здоров’я та піклуймося про оточуючих!