Прес-центр16 вересня 2020, 08:09

З турботою про школярів

Розпочався новий навчальний рік.  Після довготривалого навчання за допомогою дистанційних технологій у 2019-2020 навчальному році та літніх канікул в школах району вирує життя.

Серед безлічі завдань, що доводиться вирішувати керівникам освітніх закладів в організації освітнього процесу, дотриманні заходів санітарного законодавства‚  одним із найважливіших є організація харчування учнів. І в цьому питанні вагомою є допомога районної влади.

Так, Сватівська ЗОШ І-ІІІ ст. №8 та Гончарівська ЗОШ І-ІІІ ст. отримали нове сучасне обладнання для харчоблоків в рамках впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів. Серед отриманого - шафа жарова, плита електрична та інше необхідне технологічне обладнання. Адміністрація закладів, працівники харчоблоків, батьки задоволені таким оновленням. Завдячуючи новому обладнанню в закладах розширено асортимент блюд та це дало змогу прискорити їх приготування. Кухарі закладів «балують» малечу смачними пиріжками, сирничками, оладками та іншими смаколиками. Адміністрація шкіл в свою чергу прагне, щоб їжа не тільки задовольняла потреби дітей, а й слугувала запорукою здорового та правильного харчування.