Прес-центр11 вересня 2017, 17:09

За підсумками апаратної наради

11 вересня голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. розпочав робочий тиждень з апаратної наради, у якій брали участь: заступник голови Сватівської районної ради Павлова Л.В., перший заступник голови Сватівської райдержадміністрації Либа О.В.  заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівник апарату райдержадміністрації Наугольна Н.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів. 

Як зазвичай, Мухтаров Д.Х. розпочав нараду з підбиття підсумків минулого тижня та окреслив подальший тижневий план роботи.

Учасники наради обговорили щорічне Послання Президента України до Верховної Ради України «Про внутрішнє та зовнішнє становище України у 2017 році»; голова райдержадміністрації поінформував присутніх, що він, разом з керівництвом сфери охорона здоровя, відвідав «Ярмарок вакансій», який відбувся у Луганському державному медичному університеті 5 вересня, де брали участь в обговоренні проблемних питань медичної галузі.

9 вересня у м. Кремінна відбулися Обласні сільські спортивні ігри, де команда Сватівського району у загальному рейтингу посіла 6 місце.

Під час спортивних змагань голова Луганської обласної державної адміністрації-керівник обласної військово-цивільної адміністрації Гарбуз Ю.Г. провів з очільниками територій нараду, на якій, зокрема, обговорювалося питання створення Прозорих офісів.

У порядку контролю на апаратній нараді були заслухані питання виконавської дисципліни, розгляду звернень громадян, надходження та використання коштів районного бюджету.

Начальник Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області Борзило І.О. поінформував, що на минулому тижні сталася  1 пожежа, піротехнічними підрозділами ДСНС на території колишніх ракетно-артилерійських складів у м.Сватове було вилучено 305 одиниць вибухонебезпечних предметів, з який знешкоджено 277.

Представник Сватівського відділу поліції поінформував про стан правопорядку в районі, зазначивши, що минулого тижня у результаті проведення операції «Зброя/вибухівка» у приватному будинку с.Травневе було виявлено схрон та вилучено арсенал вогнепальної зброї і боєприпасів до неї.

За підсумками апаратної наради головою Сватівської райдержадміністрації були надані протокольні доручення.