Прес-центр24 вересня 2018, 16:09

За підсумками апаратної наради

Перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Олексій Либа 24 вересня провів чергову апаратну нараду, у якій взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів. 

Олексій Либа, розпочавши нараду, підбив підсумки фестивалю «З країни в Україну», який відбувся у м. Сватове 21 вересня. Він відзначив високий рівень підготовки й проведення заходу. Ганна Лемешко подякувала всім службам, які брали участь в організації цієї культурно-просвітницької акції, за злагоджену роботу.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Шумакова доповіла про стан призначення житлових субсидій громадянам Сватівського району. Так, станом на 24 вересня у районі нараховується 3006 домогосподарств, які отримують субсидію. Протягом минулого тижня управлянням було прийнято заяв та документів для призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та твердого палива від 52 сімей, призначено субсидій 154 домогосподарствам.

Верхньодуванський сільський голова Олена Кривошлик звітувала про стан розгляду звернень громадян за 8 місяців поточного року, зазначивши, зокрема, що основна кількість звернень, які надходять до сільської ради, стосуються питань соціального захисту.

Заступник начальника міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області Сергій Якухін поінформував, що на минулому тижні зареєстровано 10 пожеж, усі трапилися в екосистемах через підпали сухостою.

Заступник начальника Сватівського відділу поліції Юрій Сорока звітував про стан охорони правопорядку, зазначивши, що резонансних подій у районі зафіксовано не було.

Як завжди, у порядку контролю були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у райдержадміністрації; надходження та використання коштів районного бюджету.