Прес-центр1 жовтня 2018, 22:10

За підсумками апаратної наради

 

Сьогодні, 1 жовтня, голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів апаратну нараду, у якій взяли участь: перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Либа, заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На початку наради очільник району підбив підсумки роботи райдержадміністрації за останні 2 тижні, зокрема,  подякував всім службам, які брали участь в організації та проведенні фестивалю «З країни в Україну», за високий рівень організації заходу 21 вересня 2018 року у м. Сватове.

Дмитро Мухтаров проаналізував результати моніторингу соціально-економічного розвитку району за січень-червень 2018 року, який здійснюється щокварталу Департаментом економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації.

За підсумками півріччя Сватівський район посідає 5 місце з 12 територій області. Голова райдержадміністрації переконаний, що це не той показник, на який спроможний район, він має бути вищим. Тому очільник району надав  доручення окремим керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації ретельно опрацювати й проаналізувати моніторингові показники у відповідних галузях економіки та знайти шляхи усунення недоліків, які вплинули на їх результати.

Голова райдержадміністрації поінформував присутніх, що сьогодні він мав робочу зустріч із заступником голови облдержадміністрації Геннадієм Іваненком, в ході якої обговорювалося питання  ремонту доріг на території Сватівського району.

На апаратній нараді Травнівський сільський голова Микола Кушнарьов звітував про стан розгляду звернень громадян за 8 місяців поточного року. За його інформацією, основна кількість звернень, які надходять до сільської ради, стосуються питань соціального захисту. Дмитро Мухтаров надавав низку доручень Миколі Кушнарьову, що стосуються питань розвитку та життєзабезпечення території.

У порядку контролю на апаратній нараді були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, нарахування житлових субсидій, стану охорони, правопорядку та пожежної безпеки.