Прес-центр6 травня 2019, 14:05

За підсумками апаратної наради

Сьогодні, 6 травня, перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Олексій Либа провів щотижневу апаратну нараду за участі заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.
Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Валерій Усов звітував про підсумки опалювального сезону 2018/2019 років та завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 років. За його інформацією, опалювальний сезон на об’єктах житлово-комунального господарства та соціальної сфери району розпочався своєчасно і пройшов без особливих ускладнень. 
На нараді, у порядку контролю, були заслухані питання виконавської дисципліни та роботи зі зверненнями громадян, надходження та використання коштів районного бюджету. 
Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Шумакова поінформувала про нарахування субсидійних виплат громадянам Сватівського району.
Представник міськрайонного відділу ГУ ДСНС поінформував присутніх про стан цивільного захисту населення на території району: на минулому тижні трапилося 2 пожежі.
Заступник начальника Сватівського відділу поліції Юрій Сорока доповів про стан охорони громадського порядку у Сватівському районі: протягом минулого тижня резонансних подій не зареєстровано, відділ готується до роботи 8 та 9 травня. 
Також на нараді було обговорено питання підготовки до відзначення у районі Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
За підсумками апаратної наради Олексієм Либою були надані окремі доручення відповідальним особам.