Прес-центр21 травня 2019, 14:05

За підсумками апаратної наради

21 травня під керівництвом голови районної державної адміністрації Дмитра Мухтарова відбулася щотижнева апаратна нарада за участі першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Либи, заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівника апарату райдержадміністрації Наталії Наугольної, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.
У порядку контролю були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, надходження та використання коштів районного бюджету, призначення субсидій, перебігу навчального процесу у загальноосвітніх закладах та роботи закладів системи охорони здоров’я.
На нараді представник міськрайонного відділу ГУ ДСНС інформував про стан цивільного захисту та пожежної безпеки в районі: протягом минулого тижня трапилося 3 пожежі в екосистемі. 
Начальник сектору превенції Сватівського відділу поліції Роман Олійник звітував про стан правопорядку в районі: орган правопорядку працює у штатному режимі. Також він зазначив, що у зв’язку з надзвичайною подією, що сталася у м. Старобільськ, працівниками поліції посилено роботу з виявлення незаконного зберігання зброї та вибухонебезпечних предметів серед мешканців району. 
Начальник управління агропромислового комплексу райдержадміністрації Сергій Гургуц інформував про хід весняно-польових робіт в сільськогосподарських підприємствах району: на теперішній час висаджено соняшнику 24 тис.га (73% до плану) та кукурудзи на зерно - 3,3 тис.га (72 % до плану). 
За підсумками наради головою райдержадміністрації надані протокольні доручення окремим посадовим особам та скоординовано роботу відповідних служб району на поточний тиждень.