Прес-центр10 червня 2019, 16:06

За підсумками апаратної наради

10 червня перший заступник голови, в.о. голови  райдержадміністрації  Олексій Либа провів щотижневу апаратну нараду за участі заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівника апарату райдержадміністрації Наталії Наугольної, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та закладів району, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

На нараді були озвучені актуальні питання життя району, а саме: хід весняно-польових робіт, контроль за нарахуванням та перерахунком субсидій населенню, надходження та використання коштів районного бюджету. Традиційно, у порядку контролю, були заслухані питання виконавської дисципліни та роботи зі зверненнями громадян.

Заступник начальника міськрайонного відділу ГУ ДСНС Сергій Якухін поінформував, що протягом минулого тижня у районі трапилася одна пожежа. Представник Сватівського відділу поліції доповів про стан правопорядку в районі: протягом минулого тижня резонансних і надзвичайних подій не зареєстровано.

За результатами наради Олексієм Либою було надано ряд доручень окремим посадовим особам райдержадміністрації.