Прес-центр23 вересня 2019, 14:09

За підсумками апаратної наради

23 вересня перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Либа провів щотижневу апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На початку наради Олексій Либа подякував за високий рівень організації зустрічі на рідній землі звільненого моряка Євгена Семидоцького.

На нараді були озвучені актуальні питання життєдіяльності району, а саме: надходження та використання коштів районного бюджету, виконавської дисципліни та роботи зі зверненнями громадян.

Представник міськрайонного відділу ГУ ДСНС поінформував, що протягом минулого тижня у районі трапилося сім пожеж в екосистемі.

З інформацією про деякі питання заповнення та подання декларацій про майновий стан суб’єктами декларування виступив начальник відділу правового  забезпечення райдержадміністрації Ігор Гиря.

За підсумками наради Олексієм Либою було надано протокольні доручення окремим посадовим особам та скоординовано роботу відповідних служб району на поточний тиждень.