Прес-центр25 листопада 2019, 13:11

За підсумками апаратної наради

В понеділок, 25 листопада, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Либи відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На початку наради, у порядку контролю, відзвітували спеціалісти райдержадміністрації про стан виконавської дисципліни та розгляду звернень громадян. Заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Ліана Бобошко інформувала про надходження та використання коштів районного бюджету.

Куземівський сільський голова Олександр Мартовицький поінформував про стан розгляду звернень громадян у Куземівській сільській раді за 10 місяців поточного року. За його інформацією за звітний період до сільської ради звернулося 19 осіб, більшість з яких звернулося з питань земельних відносин та соціального захисту населення.

Про стан цивільного захисту та пожежну безпеку в районі інформував представник міськрайонного відділу ГУ ДСНС: на минулому тижні в районі трапилося 4 пожежі в житлових будинках. Працівниками відділу посилено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо додержання правил поводження з пічним опаленням.

Представник Сватівського відділу поліції звітував про стан правопорядку в районі: орган правопорядку працює у штатному режимі.

По завершенню наради Олексій Либа надав низку протокольних доручень відповідальним посадовим особам.