Прес-центр2 грудня 2019, 13:12

За підсумками апаратної наради

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Либи 2 грудня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На початку наради Олексій Либа нагородив Почесною грамотою Людмилу Семидоцьку, начальника відділу статистики у Сватівському районі Головного управління статистики у Луганській області, з нагоди Дня працівників статистики, який відзначається 5 грудня.

У порядку контролю були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, надходження та використання коштів районного бюджету, а також стан справ у медичній та освітянській сферах.

Ігор Гиря, начальник відділу правового забезпечення  апарату  райдержадміністрації, поінформував про зміни з 1 січня 2020 року в антикорупційному законодавстві в частині фінансового контролю.

Керівник апарату райдержадміністрації Наталія Наугольна інформувала учасників наради про заходи з оптимізації структури Сватівської райдержадміністрації та приведення чисельності її працівників до затверджених показників. Розпорядженням голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 22.11.2019 року №946 існуюча гранична чисельність працівників Сватівської райдержадміністрації зменшена на 51 одиницю.

Представник Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області доповів про стан пожежної безпеки в районі за минулий тиждень: трапилося вісім пожеж в екосистемі.

За підсумками наради Олексієм Либою скоординовано роботу відповідних служб району на поточний тиждень.