Прес-центр20 cічня 2020, 16:01

За підсумками апаратної наради

20 січня перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Либа, за участі заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Під час наради заступник начальника Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області Сергій Якухін інформував про стан протипожежної безпеки в районі: на минулому тижні трапилася 1 пожежа в житловому будинку.

Заступник начальника Сватівського відділу поліції Юрій Сорока поінформував про стан охорони правопорядку в районі: протягом минулого тижня працівниками відділу поліції було забезпечено охорону публічного порядку під час проведення масових заходів. 

 Відповідно до порядку денного на нараді була заслухана інформація про стан роботи зі зверненнями громадян та виконавську дисципліну.

Заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко ознайомила учасників наради з переліком заходів, які відбуватимуться у районі до Дня Соборності України, та запросила взяти участь у них.