Прес-центр3 лютого 2020, 15:02

За підсумками апаратної наради

3 лютого під керівництвом голови районної державної адміністрації Валерія Честних відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівника апарату райдержадміністрації Наталії Наугольної, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Заступник начальника Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області Сергій Якухін поінформував про стан цивільного захисту та пожежної безпеки в районі: протягом минулого тижня трапилося 4 пожежі в житловому секторі.

Представник Сватівського відділу поліції звітував про стан правопорядку в районі: протягом минулого тижня працівниками відділу поліції було забезпечено охорону публічного порядку під час проведення масових заходів.

У порядку контролю були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, надходження та використання коштів районного бюджету.

Ігор Гиря, начальник відділу правового забезпечення апарату райдержадміністрації, довів до відома учасників наради інформацію про особливості декларування доходів та майна державними службовцями у 2020 році.

За підсумками наради Валерієм Честних надані протокольні доручення окремим посадовим особам та скоординовано роботу відповідних служб району на поточний тиждень.