Прес-центр21 вересня 2020, 16:09

За підсумками апаратної наради

Під час апаратної наради з керівниками та окремими спеціалістами райдержадміністрації, яку провів 21 вересня голова райдержадміністрації Валерій Честних, його заступниця Альона Акименко проаналізувала результати оцінки діяльності районних державних адміністрацій Луганської області за другий квартал 2020 року, що здійснюється Департаментом економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму Луганської облдержадміністрації.

За підсумками кварталу Сватівський район посідає 8 місце з 12 територій області. За результатами обговорення всіх показників очільник району надав доручення окремим керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації ретельно опрацювати усунення недоліків, які вплинули на рейтингові показники у відповідних галузях економіки.

Також під час наради було обговорено питання стану підготовки підприємств житлово-комунального господарства, об’єктів соціального, гуманітарного та культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року. За інформацією доповідачів підготовка до опалювального сезону триває відповідно до планів та з дотриманням термінів.