Прес-центр2 березня 2020, 18:03

За підсумками щотижневої апаратної наради

2 березня голова райдержадміністрації Валерій Честних за участі голови районної ради Віти Сліпець, заступника голови райдержадміністрації  Альони Акименко та заступника голови районної ради Людмили Павлової провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На нараді очільник району підсумував роботу райдержадміністрації за минулий тиждень, зокрема, акцентував увагу на тому, що співробітниками поліції затримано групу квартирних крадіїв, відносно яких, в рамках відкритого кримінального провадження слідчі проводили ряд першочергових невідкладних слідчо-оперативних заходів. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Заступник начальника Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області Сергій Якухін поінформував про стан протипожежної безпеки в районі: на минулому тижні пожеж та надзвичайних подій не трапилося.

Провідний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи райдержадміністрації Сергій Ващенко поінформував присутніх про підсумки перевірки мобілізаційної готовності транспортних засобів і техніки підприємств, установ та організацій на території району у 2019 році та визначення заходів на 2020 рік.

В рамках проведення єдиного дня інформування населення області головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату райдержадміністрації Едуард Бондарєв виступив з інформацією «Щодо розведення сил та засобів на лінії зіткнення».

Відповідно до порядку денного на нараді була заслухана інформація про стан роботи зі зверненнями громадян, виконавську дисципліну та використання коштів районного бюджету за відповідний період.