Прес-центр17 липня 2018, 11:07

За підсумками виїзної наради

16 липня голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х., за участі першого заступника голови райдержадміністрації Либи О.В.,  начальника Відділу у Сватівському районі Головного управління Держгеокадастру у Луганській області Степаненка О.О., провідного спеціаліста відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Промишлянської Н.А. та голови Гончарівської сільської ради Книша Є.С., на доручення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Гарбуза Ю.Г., провів виїзну нараду в с. Гончарівка стосовно виділення в користування земельної ділянки на території Гончарівської сільської ради для випасання худоби відповідно до звернення громадян.

Голова Гончарівської сільської ради Книш Є.С. запропонував заявнику  земельну ділянку в межах населеного пункту с. Гончарівка, для надання в користування для випасу худоби – пасовища.

За підсумками наради прийняті рішення про проведення зборів пайщиків ВАТ «УЧБОВИЙ» з метою обговорення питання виділення земельних ділянок колективної власності  для  пасовища. Також було запропоновано заявнику з даного питання звернутися до Сватівської райдержадміністрації для одержання консультацій щодо можливостей її участі в конкурсах проектів міжнародних організацій для одержання коштів на розвиток підприємництва.