Прес-центр12 cічня 2018, 13:01

Заходи щодо запобігання захворювання на кір

12 січня під керівництвом першого заступника голови Сватівської райдержадміністрації Либи О.В. була проведена нарада з питань захворювання серед дитячого та дорослого населення Сватівського району на кір. У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., генеральний директор Сватівського районного територіального медичного об’єднання Плотніков І.Л., завідувач комунальної установи «Сватівський районний методичний кабінет» Гайдидей О.В. та  в.о. головного лікаря комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» Левенець Р.І.

На даний час випадків захворювання на кір у Сватівському районі не зафіксовано. В районі на постійній основі відповідно Календаря  профілактичних щеплень  в Україні проводиться щеплення серед дитячого населення та планове щеплення – серед дорослого. В комунальній установі «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» вакцина проти корі наявна в достатній кількості. Щеплення проводиться на постійній основі з понеділка по п’ятницю  8-00 до 15-00 години.

Районним закладом охорони здоров’я та освіти рекомендовано провести інформаційно- роз'яснювальну роботу щодо запобігання захворювання на кір.