Прес-центр14 травня 2019, 15:05

Запрошуємо дітей Сватівщини на літній відпочинок!

Стан здоров’я дітей – один з найважливіших показників рівня соціально-економічного розвитку суспільства, тому особливого значення набуває організація ефективного оздоровлення та відпочинку підростаючого покоління.
Задля збереження здоров’я дітей України, відновлення їх життєвих сил шляхом організації якісного, повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей на території району діє Сватівський районний комунальний позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» (далі – СРКПЗОВ «Гончарівський»). Розрахункова потужність закладу - 125 місць. Працює він у 3 зміни. Тривалість зміни - 21 день. Вартість путівки для оздоровлення та відпочинку становить 5500 грн.
2016 року заклад пройшов чергову державну атестацію. За результатами проведеної атестації СРКПЗОВ «Гончарівський» отримав І категорію (свідоцтво II-ВВ № 01 від 18.08.2016). У Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращу організацію роботи за підсумками оздоровчої кампанії 2016 року СРКПЗОВ «Гончарівський» отримав почесне ІІ місце.
Оздоровчий заклад розташований в центрі мальовничого села Гончарівка, яке розкинулось по обидва береги річки Красна – в підніжжі крейдяних пагорбів – зі своїми чудовими краєвидами та чистим повітрям, на відстані 7 км від міста Сватове.
Харчування дітей в дитячому закладі п’ятиразове, включає вітамінізовані продукти – овочі та фрукти, що постачаються прямо із садів та полів сільськогосподарських підприємств району.
Особлива увага під час відпочинку та оздоровлення приділяється цікавій виховній і спортивно-масовій роботі. Щодня у закладі проводяться різноманітні конкурси, виставки, ігри та змагання. СРКПЗОВ «Гончарівський» належить великий спортивний комплекс загальною площею у 2 га.
Обов’язково організовується купання дітей в басейнах. Для цього в таборі є 2 басейни з об’ємом води 25 м³ кожен.
Батькам, які бажають оздоровити своїх дітей в СРКПЗОВ «Гончарівський», необхідно звертатись в Управління соціального захисту населення Сватівської райдержадміністрації (каб. 218, майдан Злагоди, 25, м. Сватове, контактні телефони відповідальних осіб: 0950532173 – Тарасенко Ірина Вікторівна, 0509602305 – Батарчук Наталія Василівна).