Прес-центр21 вересня 2018, 16:09

Журналісти зі Львівщини завітали на Сватівщину

21-22 вересня, в рамках проекту «Стаємо ближче», у Сватівському районі перебуватимуть журналісти з Бу́ського району Львівської області – головний редактор районного часопису «Воля народу» Микола Іванцов та журналіст Ірина Гаєвська.

Сьогодні гості поспілкувалися з першим заступником голови, в.о. голови райдержадміністрації Олексієм Либою та заступником голови райдержадміністрації Ганною Лемешко.

Разом зі своїми колегами з «Новин Сватівщини» львів’яни відвідали Центр розвитку дитини (м. Сватове), який надає соціальні та навчальні послуги дітям до п’яти років, інформаційні та консультативні послуги внутрішньо переміщеним особам, що мають дітей дошкільного віку, та послуги з реабілітації дітей з інвалідністю; етно-центр «Слобожанська хата»; завітали на фестиваль «З країни в Україну», що проходить у районному центрі.

22 вересня гості відвідають духовні пам’ятки Сватівщини: храм Ікони Божої Матері «Спорительниця хлібів» у м. Сватове, Свято-Миколо-Феодосієвський скит у с. Кармазинівка та Преображенські печери.