Прес-центр24 липня 2024, 11:07

Понад 400 тис.грн. виділено з бюджету Коломийчиської громади на допомогу її мешканцям

22 липня відбулися засідання комісій по наданню грошової допомоги громадянам Коломийчиської громади.

Комісія з питань виплати грошової допомоги військовослужбовцям, які беруть/брали участь в обороні України, розглянула пакет документів, який надійшов від учасника бойових дій Коломийчиської громади. За результатами засідання члени комісії одноголосно ухвалили рішення щодо надання грошової допомоги у сумі 12 тисяч гривень жителю села Стельмахівки. Таким чином в цьому році таку допомогу вже отримали 31 учасник бойових дій на загальну суму 372 тисячі гривень.

Також цього дня засідала комісія з надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Коломийчиської територіальної громади. Члени комісії задовольнили заяви п’яти громадян, які сьогодні потребують фінансової підтримки на лікування. Всього з початку 2024 року вже отримали допомогу на лікування десять громадян та одна людина — допомогу на поховання загиблого на війні родича. З бюджету Коломийчиської СВА у 2024 році на фінансову підтримку цивільних витратили 40 тисяч гривень.

Реалізація місцевих програм продовжується. Додаткову інформацію щодо отримання допомоги можна отримати у відділі соціальних послуг Коломийчиської СВА за телефоном: 099-067-8694 або за телефоном «гарячої лінії»: 050-857-1893.