Прес-центр16 серпня 2021, 08:08

14 серпня відбулися урочистості з нагоди святкування 4-ї річниці утворення Красноріченської територіальної громади Сватівського району

Привітати зі святом красноріченців завітали заступник голови райдержадміністрації Борис Руденко та голова районної ради Людмила Русанова.

«Саме такі свята сповнюють відчуттям єдності та  породжують у серцях земляків любов до своєї малої Батьківщини. День громади – це свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю. Адже, успіх однієї громади – успіх всієї Сватівщини», - зазначив Борис Руденко.

Голова районної ради побажала кожному жителю громади здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Щоб мрія про краще майбутнє окриляла на нові звершення та на нові добрі починання.

Також в рамках заходу Грамотами Сватівської райдержадміністрації та Сватівської районної ради було відзначено окремих громадян Красноріченської  громади за плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди 30-ї  річниці незалежності України.