Прес-центр5 березня 2024, 15:03

15 000 євро на підтримку бізнесу. Отримайте грант від EU4Business.

Стартує відбір проєктів на грантову програму від Мінцифри та EU4Business. Учасники отримають кошти на відновлення та розвиток власного бізнесу. Загальна сума — 300 000 євро, кожен — до 15 000 євро.

Подавайте заявку на грант «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього бізнесу», якщо створюєте продукти та послуги з інноваційним складником та плануєте розширення або експорт.

Грантові кошти можна використати для:

- купівлі обладнання, програмного забезпечення, сировини та інструментів

- збереження або створення робочих місць

- оренди приміщень, обладнання або програмного забезпечення

- купівлі послуг, що підтримують виробництво, розвиток експортного та інноваційного потенціалу

- витрат, пов’язаних з транспортуванням, переїздом, перекваліфікацією

 

Встигніть подати заявку до 10 березня 2024 року за посиланням — https://portal.usf.com.ua/

Ознайомтеся детальніше з умовами програми тут — https://usf.com.ua/eu4business-up-to-15k-for-business.../

 

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» співфінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини й реалізується Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт втілено за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, а також національного проєкту Дія.Бізнес. Імплементувальний партнер ініціативи — Український фонд стартапів.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Українського фонду стартапів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, Уряду Німеччини, GIZ