Прес-центр17 грудня 2021, 09:12

19 грудня в Україні відзначається День Святого Миколая, одне з найочікуваніших різдвяних свят

Святий Миколай здавна вважається покровителем дітей. Малеча, напередодні свята, пише йому листи з побажаннями та сподівається на диво. А в ніч з 18 на 19 грудня вони знаходять під подушкою такі бажані подарунки.

В сучасні часи з’явилася ще одна добра традиція – саме у день святого Миколая опікуватися дітьми, які потребують особливої уваги від нас, дорослих.

16 грудня голова райдержадміністрації Олег Сліпець разом з головою районної ради Людмилою Русановою завітали до Сватівської обласної спеціальної школи на святковий захід з нагоди цього казкового свята. Очільники району привітали вихованців та подарували їм новорічні подарунки, а діти підготували для почесних гостей чудову концертну програму.

Також цього дня різдвяні смаколики передали директорці КНП «Сватівська міська багатопрофільна лікарня» Олені Риженковій для дітей, які наразі перебувають на лікуванні в медичному закладі.

Діти – майбутнє України! Тож нехай Святий Миколай принесе їм щастя та здоров’я, здійснить усі найсвітліші побажання та мрії.