Прес-центр20 грудня 2021, 15:12

20 грудня голова райдержадміністрації Олег Сліпець провів апаратну нараду

Участь у ній взяли заступник Бориса Руденко, керівники структурних підрозділів та спеціалісти райдержадміністрації за окремими напрямками роботи.

У порядку денному – результати проведення призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 року і підсумки перевірок з організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних.

За інформацією доповідача, головного спеціаліста сектору з питань оборонної роботи та цивільного захисту Сергія Пустового, до лав Збройних Сил України було відібрано та доставлено до обласного збірного пункту 28 мешканців Сватівського району, 24 з яких призвано та відправлено до війська. Значна кількість призовників – 418 осіб – не з’явилася на призовну дільницю без поважних причин. Матеріали стосовно них передані до Сватівського районного відділу поліції для встановлення фактичного місця перебування призовників.

Належним рівнем роботи з ведення військового обліку у 2021 році відзначилися Коломийчиська сільська рада та ТОВ «Сватівська олія». Сватівській міській та Нижньодуванській селищній радам необхідно вжити заходів щодо її покращення.