Прес-центр5 жовтня 2019, 11:10

5 жовтня у Сватівському районі проводяться XIХ Обласні сільські спортивні ігри серед збірних команд районів «Луганщина – 2019»

Обласні сільські спортивні ігри стали доброю традицією Луганщини. Вони мають на меті залучити якомога більше мешканців області до спортивних занять, сприяти здоровому та гармонійному розвитку людини, а також є чудовою нагодою привітати видатних земляків-спортсменів, чиї імена та здобутки широко відомі далеко за межами країни.
Сьогодні, 5 жовтня, о 10-00 на стадіоні Сватівського районного комунального позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» у с. Гончарівка відбулося урочисте відкриття XIХ Обласних сільських спортивних ігор серед збірних команд районів «Луганщина – 2019».
На стадіоні вишикувалися 11 команд-учасниць з Біловодського, Білокуракинського, Кремінського, Марківського, Міловського, Новопсковського, Новоайдарського, Сватівського, Станично-Луганського, Старобільського та Троїцького районів.
Після ценемонії підняття Державного Прапора України заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська привітала учасників змагань та вручила відзнаки Луганської облдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту області, створення її позитивного іміджу на всеукраїнському та міжнародному рівнях мешканцям Луганщини, у т.ч. й Сватівського району:
засновнику ППА «Гончарівська» Олексію Борзилу;
голові СФГ «Прогрес - 10» Олександру Сліпцю;
завідувачці сектору з питань охорони здоров’я, молоді та спорту Сватівської райдержадміністрації Оксані Слободян;
фахівцю комунальної установи «Сватівський районний центр «Спорт для всіх» Леоніду Гайдидею.
До привітань приєднався начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов. За особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту області відзнаками управління нагороджено
вчителя фізичної культури комунального закладу «Навчально-виховний комплекс Сватівська загальноосвітня школа – гімназія» Дмитра Онопка;
директора КУ «Сватівський районний центр «Спорт для всіх» Олега Подзегуна;
вихованця відділення армспорту Сватівської ДЮСШ, чемпіона та призера всеукраїнських та міжнародних змагань Владислава Слободяна.
Після урочистого відкриття спортсмени розійшлися по спортивним майданчикам. Протягом дня вони будуть змагатися з таких видів спорту як шашки, шахи, настільний теніс, футбол, волейбол, гирьовий спорт, армреслінг, легка атлетика, перетягування канату.