Прес-центр4 березня 2019, 15:03

Апаратна нарада у виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації

4 березня перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Олексій Либа провів розширену апаратну нараду за участі заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Під час наради про стан справ у підпорядкованій сфері діяльності звітували очільники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних закладів та установ, представники територіальних підрозділів органів виконавчої влади, були заслухані питання виконавської дисципліни, звернень громадян, надходження та використання коштів районного бюджету.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Шумакова інформувала присутніх про впровадження системи монетизації субсидій. За її інформацією у березні 2019 року нараховану за лютий суму субсидії пенсіонери отримають разом з пенсією, іншим отримувачам субсидії необхідно звернутися після 12 березня до будь якого відділення Ощадбанку з паспортом та ідентифікаційним кодом. 

Про стан цивільного захисту та пожежну безпеку в районі інформував головний фахівець Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області майор служби цивільного захисту Володимир Шевченко: протягом минулого тижня на території району виникла одна пожежа у житловому будинку  на території с. Хомівка; у с. Містки на приватному подвір’ї виявлена одна протипіхотна міна, яку фахівцями  ГУ ДСНС було знешкоджено.

Заступник начальника Сватівського відділу поліції Юрій Сорока звітував про стан правопорядку в районі: орган правопорядку працює у штатному режимі.