Прес-центр6 грудня 2021, 13:12

День Збройних сил України та День волонтера - два свята, що поєднані назавжди

6 грудня в районному центрі відбувся урочистий захід до 30-річчя з дня створення Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера. Участь в урочистостях взяли очільники району та міста, військовослужбовці районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, військових частин, що дислокуються на території району, волонтери, громадськість.

За високі особисті досягнення у службі, професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, взірцеву військову дисципліну та з нагоди Дня Збройних Сил України грамотами районної державної адміністрації та районної ради були відзначені окремі військові.  

          До уваги глядачів було представлено концертні номери, підготовлені професіоналами сцени та аматорами художньої самодіяльності Сватівського міського народного дому «Сватова-Лучка».

Присутні шанували героїв-захисників України, які поклали своє життя, чесно виконавши військовий обов’язок перед Батьківщиною та українським народом поклавши квіти до пам’ятного знаку загиблим в АТО/ООС землякам.