Прес-центр5 лютого 2018, 17:02

Дмитро Мухтаров провів апаратну нараду

Сьогодні, 5 лютого під керівництвом голови Сватівської райдержадміністрації відбулася апаратна нарада, у якій брали участь перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Під час проведення наради  підбито підсумки минулого тижня та окреслено плани на тиждень.

Так, на минулому тижні 2 лютого, на базі спортивного комплексу Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» м. Кремінна  відбувся зимовий етап спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
Збірна команда Сватівського району була представлена найкращими спортсменами - держслужбовцями та гідно виступила на змаганнях. Голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. подякував учасникам спартакіади за участь та зайняті призові місця.

Також Дмитро Мухтаров  поінформував про трагічну подію в Сватівському районі. 4 лютого поховали сина Сватівщини, героя АТО Олександра Рибальченка, який загинув 1 лютого захищаючи країну.Вічна пам'ять і слава герою України.

Представники Сватівського відділу поліції та Сватівського міськрайонного відділу  ДСНС поінформували про стан охорони, правопорядку та пожежної безпеки в районі. 

У порядку контролю, на апаратній нараді були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, надходжень коштів до районного бюджету.