Прес-центр19 лютого 2020, 13:02

Фахівець Сватівського РЦСССДМ Людмила Карпцова здобула перемогу в обласному конкурсі

18 лютого у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХІІ обласного конкурсу «Молода людина Луганщини – 2019».

 Цьогоріч близько ста молодих людей віком 18-35 років подали свої заявки для участі у 17 номінаціях конкурсу, за результатами якого членами журі було визначено переможців.

У номінації «Молодий працівник соціальної сфери» перемогу здобула Людмила Карпцова, фахівець із соціальної роботи Сватівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.   Вітаємо переможницю та бажаємо творчої наснаги й успіхів у реалізації найсміливіших ідей.

Довідково: Луганський обласний конкурс «Молода людина Луганщини» – це регіональний проєкт, спрямований на підтримку молодіжних ініціатив. Конкурс проводиться на Луганщині з 2007 року. Його основною метою є визнання та підтримка соціально-вагомих і суспільно-корисних досягнень молоді у різних сферах життєдіяльності; відзначення активної молоді за особливі таланти та плідну працю на благо Луганщини; стимулювання кадрового потенціалу, пошук обдарованих молодих людей на території області.