Прес-центр14 листопада 2017, 16:11

Голова Нижньодуванської обєднаної територіальної громади склав присягу

Сьогодні, 14 листопада, в приміщенні Нижньодуванської селищної ради відбулася перша сесія Нижньодуванської обєднаної територіальної громади, на якій були присутні голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. та його перший заступник Либа О.В.

Голова селищної виборчої комісії Крикунов А.В. оприлюднив результати виборів кандидатів на посаду голови та депутатського складу Нижньодуванської обєднаної територіальної громади.

863 з 1353 виборців Нижньодуванської селищної та Новочервонянської сільської рад віддали голоси за Росляка В.М., що складає 63,8%.

Новообраний голова склав присягу на вірність громаді та народу України. Таким чином, на сесії голова обєднаної територіальної громади Віталій Росляк приступив до виконання своїх обовязків.

У своєму вітальному слові новообраним голові та депутатському корпусу першої у Сватівському районі обєднаної громади голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. висловив впевненість, що Нижньодуванська обєднана територіальна громада буде економічно самодостатньою і має стати зразком позитивних змін у процесі реформи реалізації реформи децентралізації. Він висловив сподівання на консолідовану співпрацю голови громади, її депутатського корпусу та районної влади у вирішенні важливих питань мешканців Сватівського району, побажав новій обєднаній територіальній громаді успішного розвитку.