Прес-центр10 липня 2020, 15:07

І словом, і ділом

Досить довгою і змістовною була розмова між очільниками району Валерієм Честних і Вітою Сліпець та начальником Служби автомобільних доріг у Луганській області Павлом Цубером стосовно ремонту доріг обласного значення, які пролягають територією Сватівського району та перебувають в критично-аварійному стані, а саме автошлях через Травнівську, Свистунівську і Маньківську  сільські ради.

В результаті було досягнуто домовленостей спочатку щодо ямкового ремонту, усунення пошкоджень окремих елементів дороги, ремонту мосту в межах с.Свистунівка, а при надходженні фінансування з Державного дорожнього фонду чи інших джерел в поточному році, дорожні роботи з ліквідації пошкоджень дорожнього покриття на більш зруйнованих  ділянках цієї дороги будуть продовжені.

Вже через тиждень після розмови ремонтні роботи було розпочато. Працівники Лисичанського райавтодору досить жваво взялися за роботу і швидко працюють над пошкодженим дорожнім покриттям. Сподіваємося, що автошлях служитиме довго і буде надійним і безпечним для мешканців та дітей цих громад у новому навчальному році.