Прес-центр26 березня 2024, 13:03

Координаційний центр надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області Лозно-Олександрівської СВА відвідав Почесний консул Республіки Литва Робертас Габулас

Цей візит став черговим свідченням міцних зв’язків між українським та литовським народами та спільного бажання підтримувати один одного у складні часи. Підтримка та солідарність від міжнародних друзів є надзвичайно цінною для нашої країни і наших громадян, які переживають важкі часи. Литва не лише надала прихисток нашим ВПО у себе, але й підтримує їх в Україні.

 

На знак дружби та турботи про наших дітей та їхніх батьків з числа ВПО, Литва люб’язно надала квитки на виставу Національного цирку України «Нова генерація». Ця подія запланована на 30 березня 2024 року, обіцяє стати незабутньою подорожжю до Києва для 42 дітей та їхніх батьків, подарує їм радість та позитивні враження, яких не так вже й багато у ці складні часи.

 

Від імені всіх, хто скористався цією допомогою та підтримкою, ми висловлюємо щиру вдячність, пишаємось дружбою і впевнені у продовженні нашої співпраці.
 

Разом до Перемоги!