Прес-центр13 грудня 2021, 14:12

Міністерство соціальної політики оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт або ініціативу

Метою проєкту є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.

Стати учасником можна до 7 лютого 2022 року.

За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів за напрямами:

освіта в соціальній сфері;

медичне забезпечення соціальних категорій населення;

ІТ сервіси для поліпшення надання соціальної послуги;

культура/мистецтво для реалізації соціальних потреб громадян;

правове забезпечення;

соціальне (соціальновідповідальне) підприємництво;

державне врядування (найкраща практика органу місцевого самоврядування для забезпечення осіб з інвалідністю, постраждалих від домашнього насильства, одиноких, літніх людей послугами);

реабілітація / оздоровлення;

спорт;

наукові розробки та дослідження.

Також буде визначено та відзначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.

Підбиття підсумків відбудеться 25 лютого 2022 року. Переможці отримають медіапідтримку у вигляді промороликів, найкращі ініціативи та практики будуть зібрані в збірці соціальних ініціатив, також буде визначено найбільш соціальноспрямовану громаду.

Заявку научасть в конкурсі проєктних ініціатив Міністерства соціальної політики «Будуємо країну без бар’єрів разом» можна отримати за посиланням http://surl.li/ayhdn.

Заповнену форму потрібно надіслати за адресою: initiate_msp@ukr.net.