Прес-центр13 жовтня 2020, 15:10

На Сватівщині відзначили День захисника України

13 жовтня голова райдержадміністрації Валерій Честних та голова районної ради Віта Сліпець відвідали Сватівський райвійськкомат, де привітали військовослужбовців з Днем захисника України.

Під час урочистого шикування вони подякували захисникам за їхню роботу, відвагу і стійкість, за те, що мужньо служать українському народові. Подарунками військовослужбовцям до свята стали смачні короваї.

Також цього дня очільник району особисто відвідав військові частини Збройних Сил України, які дислокуються на території Сватівського району. Вітальними листами та смачними короваями Валерій Честних від себе особисто та голови районної ради Віти Сліпець привітав військовослужбовців з Днем захисника України та Покровою Пресвятої Богородиці і побажав всім українським воїнам миру, міцного здоров’я, родинного щастя та наснаги. 

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятного знаку борцям за незалежність України, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях керівники району віддали шану всім полеглим у боротьбі з ворогом.

Всі заходи проходили з дотриманням протиепідемічних норм.