Прес-центр25 вересня 2020, 09:09

Надано допомогу учасникам АТО/ООС та членам їх сімей

24 вересня голова районної державної адміністрації Валерій Честних провів засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету окремим категоріям громадян.

На виконання Закону України від 16.03.2020 № 3219 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», засідання комісії проводилося із застосуванням електронних комунікацій та технологій.

         На комісії розглянуто:

6 заяв про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету особам, які вступили на військову службу за контрактом до Збройних Сил України;

3 заяви про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету на придбання дров для учасників АТО та членів їх сімей, які проживають в не газифікованих будинках з пічним опаленням.

В ході розгляду заяв комісією були прийняті позитивні рішення.

 

         Нагадуємо, що з питання виплати одноразової грошової допомоги окремим категоріям громадян просимо учасників антитерористичної операції та демобілізованих військовослужбовців потрібно звертатись до Центру надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс» вікно №9 (1 поверх адмінбудівлі районної ради, майдан Злагоди, 25).