Прес-центр11 серпня 2020, 13:08

Надано одноразову матеріальну допомогу мешканцям району

11 серпня під керівництвом виконуючої обов’язки голови райдержадміністрації Альони Акименко відбулося засідання районної комісії з надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету.     

Матеріальна допомога надається відповідно до районної Програми надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету на 2018-2022 роки. Обсяг ресурсів, які заплановано залучити на виконання зазначеної Програми у 2020 році становить 232,0 тис. грн.

На розгляд комісії було надано 20 заяв з відповідними пакетами документів, які було розглянуто та прийнято позитивні рішення про надання матеріальної допомоги на суму 20930,00 грн.

Матеріальну допомогу за рахунок коштів районного бюджету було надано 5 особам з інвалідністю, 6 особам, які мають онкологічне захворювання, 1-му учаснику бойових дій, 1 особі пенсійного віку для проведення операційного лікування, 2 особам на ліквідацію наслідків пожежі, 2 особам, які досягли пенсійного віку та 3 працездатним особам, які опинилися в скрутному матеріальному становищі.