Прес-центр14 травня 2021, 15:05

Не стало Ковальова Сергія Миколайовича

Гіркою і неочікуваною звісткою для усієї сватівської  громади стала смерть нашого земляка, професіонала у сфері агропромислового комплексу, керівника СФГ «Пролісок», голови громадської організації «Громадське об’єднання «Громадський рух Сватівщини» та громадської спілки «Аграрний союз Сватівського району», засновника ГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників Луганської області» Сергія Миколайовича Ковальова.

Сергій Миколайович здобув вищу освіту в сільськогосподарській сфері за спеціальністю «Агрономія», що й визначило його подальший напрямок роботи і життєву долю.

Він тривалий час працював агрономом-овочівником, начальником механізованого загону та головним агрономом КСП «1 Травня» Сватівського району, а також директором ПК фірми «Агротехсервіс».

Усе своє життя наш співвітчизик  присвятив невтомній праці на рідній землі, за що був гідно поцінований на державному рівні – нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України та званням «Кращого Луганського товаровиробника».

Сергій Миколайович був умілим політиком, захищав інтереси жителів району, виконуючи депутатські повноваження у Сватівській районній раді VII скликання та Сватівській міській раді VI скликання.

Голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков та її працівники висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, співпрацівникам і всім краянам із приводу тяжкої втрати.

Вічна та світла пам’ять!