Прес-центр3 грудня 2021, 13:12

Олег Сліпець провів робочу нараду з головою Сватівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Юлією Щербак

Юлія Щербак ознайомила голову райдержадміністрації з діяльністю  організації у першому півріччі поточного року. Так, на реалізацію програми «Патронажна служба», відповідно до якої на території району медико-соціальну допомогу надають 5 патронажних сестер, виділено 240  тис. грн. За підтримки Німецького Товариства Червоного Хреста для незахищених верств населення була надана допомога у вигляді продуктових та гігієнічних наборів на загальну суму 400 тис. грн. До КНП «Сватівська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги» передано обладнання для очистки води, вартість якого складає 300 тис. грн. При кімнаті медико-соціальної допомоги Сватівської районної організації Товариства Червоного Хреста України діє послуга прокату медичного інвентарю, якою громадяни протягом року скористалися  більше 21 разу.

Олег Сліпець подякував за постійну увагу та підтримку соціально-незахищених верств населення Сватівщини. А також було досягнуто домовленості щодо плідної подальшої співпраці райдержадміністрації і районної організації.