Прес-центр16 жовтня 2020, 18:10

ПЕКУЧИЙ БІЛЬ, ГЛИБОКИЙ СМУТОК…

Сьогоднішній день приголомшив всіх нас страшною звісткою про несподівану й передчасну – на 48-му році життя – смерть нашої колеги Оксани Горчиці.

Оксана Анатоліївна народилася 26 жовтня 1972 року у м. Сватове, тут навчалася у школі, створила родину й прожила все життя.

Свою трудову діяльність розпочала у Сватівському РК ДТСААФ, потім протягом 7 років працювала у Сватівському відділенні Ощадбанку, а з лютого 1999 року по сьогоднішній день була незмінним фахівцем Сватівської райдержадміністрації зі звернень громадян.

Вона сумлінно працювала разом із нами – життєрадісна і привітна, людина веселої і щирої вдачі, яка вміла підтримати, допомогти, розділити радість і горе.

Та смерть обірвала життя, сповнене планів, сподівань і мрій, тепер, на превеликий жаль, вже нездійсненних...

Такою вона і залишатиметься з нами – завжди відкритою, доброзичливою, з привітною посмішкою на обличчі.

Неймовірно й тяжко усвідомлювати, що Оксани вже не буде поруч з нами. Світла пам’ять про неї назавжди залишиться в наших серцях.

Щиро співчуваємо мамі, сестрі, чоловіку, сину й невістці Оксани Анатоліївни з приводу тяжкої втрати найріднішої людини. Нехай Господь надасть їм сил прийняти й пережити це непоправне горе, а Оксанину світлу душу прийме у свої небесні світлиці.

 

Валерій Честних і колектив Сватівської райдержадміністрації