Прес-центр28 вересня 2018, 13:09

Підготовка до осінньо-зимового призову

27 вересня заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко провела нараду з питання організації та проведення урочистих проводів юнаків  до лав Збройних Сил України.

7 юнаків з м. Сватове, Нижньодуванської об’єднаної, Гончарівської, Містківської та Стельмахівської територіальних громад направлені Сватівським військкоматом для проходження строкової військової служби.  

Сьогодні Українська держава та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають надзвичайно велике значення для подальшого розвитку країни. Виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції нині визнані проблемами загальнодержавного масштабу.

З метою формування у юнацтва високої патріотичної свідомості, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, за результатами наради було прийнято рішення залучити до участі у заході - проводів юнаків до лав Збройних Сил України - учнів загальноосвітніх закладів району.

Ганною Лемешко керівникам окремих структурних підрозділів райдержадміністрації надані доручення щодо організації урочистостей, визначені терміни їх виконання.