Прес-центр3 серпня 2017, 16:08

Питання газифікації с. Містки

03 серпня голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. провів робочу нараду з питань підключення розвідних газових мереж, замовником яких виступив кооператив по газифікації с. Містки, до збудованого підвідного газопроводу.

У нараді брали участь перший заступник голови Сватівської райдержадміністрації Либа О.В., Містківський сільський голова Чередниченко В.Г., представники Кооперативу по газифікації с. Містки,  КП «Містківське комунальне підприємство», Сватівської дільниці Новопсковського МУЕГГ та КП « Луганський обласний Фонд підтримки ІЖБ на селі».

Ще раз було наголошено на важливості закінчення будівництва «Підвідного газопроводу до села Містки Сватівського району від АГРС с. Коноплянівка Білокуракинського району (2 пусковий комплекс)» та врізці його до шкафної, яка відбулася 26.07.2017, для подальшого підключення с. Містки до блакитного палива. 

Взагалі, основні роботи з будівництва розвідних мереж майже закінчені.  Блакитного палива чекають більш ніж 300 мешканців с. Містки. 

На нараді були опрацьовані питання залучення нових членів до складу кооперативу, технічні моменти з подальшого підключення дворових вводів, та інше.

Для залучення мешканців села Містки до газифікації та їхньої фінансової підтримки вирішено заручитися підтримкою КП «Луганський обласний фонд підтримки ІЖБ на селі»