Прес-центр1 cічня 2024, 10:01

Повномасштабне вторгнення Росії зробило останні два роки найскладнішими, найболючішими та найемоційнішими в історії незалежної України.

Повномасштабне вторгнення Росії зробило останні два роки найскладнішими, найболючішими та найемоційнішими в історії незалежної України.
Війна, яку розпочала Росія, зачепила кожного українця. Однак наша Незалежність триває! Наш народ показав, що сила в єдності, разом ми незламні! Навіть попри темряву, сотні кілометрів один від одного, вибухи та постійні "сюрпризи" ворога українці продовжують надихати світ своєю сміливістю.
Ми разом переживали битви за наші міста, ми разом раділи деокуповації. Ні на хвилину не втрачали віру у Перемогу, ми разом донатили, волонтерили й допомагали зміцнювати нашу армію.
Українські військові показали всьому світові, що таке мужність, українські волонтери – що таке щедрість, український народ – що таке віра і незламність!
Для нас наша армія відтепер і назавжди буде першою у світі. Кожен з наших захисників гідний усіх нагород. А найголовніше - кожен з них має повернутись додому живим і неушкодженим. Повернутися з Перемогою до своєї сім’ї!
Зруйновані будинки відбудуємо! Знищені міста відновимо! Загиблих героїв назавжди залишимо в нашій пам’яті та наших серцях!
Бажаємо усім вам, щоб 2024 рік для України став роком Перемоги. Бо добро завжди перемагає зло. Наше світло не згасити, бо воно - всередині нас!
З Новим Роком!
Разом Переможемо!