Прес-центр29 листопада 2018, 22:11

Позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

29 листопада голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів  засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Членами комісії одностайно було прийнято рішення наполягати на  забороні руху всіх видів автотранспорту мостом через р. Красна у м. Сватове (автодорога державного значення Н-26 Чугуїв Мілове), на якому наразі проводяться ремонтні роботи, на зимовий період 2018-2019 років.

За результатами засідання комісії райдержадміністрацією направлено листи керівництву Луганської облдержадміністрації, обласних підрозділів Служби автомобільних доріг, Державної служби України з безпеки на транспорті та Національної поліції з пропозиціями про закриття руху транспорту через міст та зміну маршрутів автопотоків:

1) потік великогабаритного транспорту перенаправити за такими маршрутами:

з Харківського напрямку - по об’їзній дорозі О 131310 Куземівка-Нижня Дуванка на дорогу Р-66 (автомобільний шлях проходить через Нижню Дуванку - Сватове);
з м. Старобільськ - через дорогу Т-13-02 (автодорога проходить через Старобільськ - Рубіжне);
з Кремінського напрямку - через дорогу О 130505 (проходить через с.Красноріченське);

2) легковий автотранспорт та автобуси внутрішньорайонного й міжміського сполучення направити в об’їзд мосту через дороги місцевого значення (вулиці м. Сватове).