Прес-центр7 серпня 2018, 20:08

Розпочато підготовку до державних свят

Основні заходи з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України сьогодні були обговорені на засіданні оргкомітету, у якому взяли участь голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров та заступник голови районної ради Людмила Павлова.

Голова оргкомітету Ганна Лемешко ознайомила присутніх із затвердженим розпорядженням голови райдержадміністрації планом заходів з підготовки та відзначення зазначених цих державних свят, яким передбачено упорядкування території району, пам’ятних знаків та місць поховання загиблих учасників АТО, широке розміщення національної символіки, урочистості та розважальні заходи.

До Дня Державного Прапора України, 23 серпня, мешканці району мають можливість долучитися до урочистого підняття Державного Прапору України.

24 серпня, у рамках відзначення Дня незалежності України, буде проведено всесвітню синхронну молитву «Боже великий єдиний», покладання квітів до погруддя Т.Г. Шевченку та Меморіалу Слави, Пам’яті та Скорботи.

Також біля комунального закладу «Сватівський районний народний дім «Сватова-Лучка» відбудеться Акція «Історія незалежності у 100 метрах».

Традиційно, на відвідувачів заходу буде чекати святковий концерт, смачна кухня та розважально-ігрові локації.