Прес-центр6 лютого 2020, 18:02

Сергій Гайдай представив новопризначеного голову Сватівської райдержадміністрації

6 лютого голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай з робочим візитом відвідав Сватівський район. У рамках поїздки відбулася нарада з активом Сватівщини, під час якої очільник області представив новопризначеного голову Сватівської райдержадміністрації - Честних Валерія Станіславовича.

У своїй промові Валерій Честних, зокрема, зазначив: «Відчуваю високий рівень відповідальності та бачу значний обсяг роботи, який нам разом доведеться виконувати. Прагнутиму налагодити тісну співпрацю з головами районної, міської, селищної та сільських рад, депутатами всіх рівнів, лідерами громадської думки. Готовий до співпраці з кожним, для кого майбутнє Сватівщини, Луганщини та України є вищими від власних інтересів та амбіцій».

Також голова облдержадміністрації поспілкувався з учасниками наради.

Сватівський міський голова Євген Рибалко порушив низку питань, що стосуються економічного розвитку громади. Зокрема, звернувся з проханням до очільника області сприяти у відшкодуванні збитків, завданих вибухами боєприпасів на артилерійських складах в 2015 році, та продовженні ремонту доріг.

Голови Оборотнівської та Преображенської сільських рад Алла Кметик та Олена Цікало порушили питання внесення змін до перспективного плану формування територій громад Луганської області.

Керівник міського комунального підприємства «Сватівський водоканал» Анатолій Луньов звернувся до Сергія Гайдая з питання утримання водопостачальних та каналізаційних мереж підприємства, майно якого перебуває в обласній власності.

Представники інститутів громадянського суспільства району порушували перед керівником області питання економічної політики, корупції, земельної реформи тощо.