Прес-центр16 лютого 2018, 11:02

Шановні абітурієнти, запрошуємо на навчання!

Відповідно до листа начальника Військово-морського ліцею капітана 1 рангу Шмигановського В.А., який надійшов до  Сватівської райдержадміністрації, повідомляємо.

 

Військово-морський ліцей передислокувався з Бойовим прапором із міста Севастополь до міста Одеса і продовжив працювати над вихованням майбутніх захисників Вітчизни, які є патріотами своєї держави і повязують своє майбутнє з її захистом.

Випускники Війського-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових кафедр цивільних інститутів за цільовим прийомом.

З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО.

Військово-морський ліцей – єдиний загальноосвітній навчальний заклад в Україні, випускники якого за результатами тестування отримують сертифікати знання англійської мови зразка CMP 1 (STANAG 6001), що дає змогу безкоштовно  навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Також по закінченню 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Право для вступу до ліцею мають юнаки – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів середньої загальноосвітньої школи та у рік зарахування до ліцею їм виповнюються 15-16 років, придатні за станом здоровя навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України. Пільги для вступу мають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти військовослужбовців та військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, діти-переселенців із районів проведення антитерористичної операції та з тимчасово окупованих територій (АР Крим, Луганська та Донецька області), та інших пільгових категорій.

Детальну інформацію можна отримати на сайті: vmi.org.ua та за телефонами, а вказані нижче або завітати до нас за адресою: 65062, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14.