Прес-центр17 березня 2024, 13:03

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Теплі домівки, чиста вода, вчасно вивезенні побутові відходи та охайні будинки – це те, що необхідно для кожної людини незалежно від того, де вона проживає – в прифронтових районах чи в тилу. Саме тому люди, віддані своїй справі, і вдень і вночі роблять усе можливе для надання споживачам необхідних послуг. Незважаючи на щоденне бажання агресора залишити українців без світла, тепла, води галузь вистояла і сьогодні тисячі її представників працюють на благо України та кожної громади.

 

З першочергових завдань влади на деокупованих територіях – відновлення роботи житлово-комунальних підприємств, охоплення якісними послугами населення громад району.

 

Тож, вітаємо представників комунальних підприємств району - МКП «Сватове-благоустрій» та КП «Нижньодуванський благоустрій», які відновили свою роботу та наразі формують матеріально-технічну  базу  для повноцінної роботи на звільненій Сватівщині.

 

Вітаємо також усіх працівників галузі, що забезпечують тепло, затишок та  гарні умови перебування внутрішньо переміщеним особам району – як у Києві, Львові, Дніпрі чи Харкові, так і у най віддалених  містечках країни.

 

Сватівська райдержадміністрація вітає усіх причетних зі святом, бажає  міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, злагоди, щастя та якнайшвидшої Перемоги.

Зі святом вас, наші герої без зброї!